400 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA!
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Ürün Kodu : 38-4000-90038

Unior Bisiklet Zincir Ölçme Aparatı 1644/4

234,00 TL
Havale Fiyatı :
222,30 TL
%5  İndirim
Daha Fazla Unior Ürünü
Daha Fazla ATÖLYE Ürünü

Unior Bisiklet Zincir Ölçme Aparatı 1644/4

Nasıl kullanılır;

Unior ile zincirin yıpranmasını kolayca ve hızla ölçebilirsiniz. Aşınma, zincirin bağlantıları arasına yerleştirilen göstergenin açılarını ölçerek belirlenir. Ölçer, zincirin 10 bağlantısını ölçmek için tasarlanmıştır. Zincirin farklı bölümlerinde ölçümü tekrarlayın.
Önemli!

Ölçüm % 0 ila % 0.6 arasında ise zincir kullanılabilir aralıktadır.
Ölçüm % 0.7 ila % 1.2 arasında ise zincirin değiştirmesi gerekmektedir.

Marka :Unior
Üretici :Unior
Ürün Model Numarası: 1644/4
Ürün Boyutları: 12.5 x 4 x 0.2 cm; 20 gram

Unior

Unior  Zincir ölçüm aleti her zaman doğru sonucu görüntüler.Aşınmış zincir vites ve pinyonların ömrünü kısaltır.Zayıf kaymayı ve düzensiz sürüş aşınmasını azaltmak için üreticiler arka dişli değişiminden önce zincir değiştirilmesini tavsiye eder. Çoğu üretici zincir değiştirme değerlerini ayrı verebilir.

Unior  zincir anahtarı sayesinde artık herhangi bir zincirin aşınmasını ve gerginliğini hızlı ve doğru bir şekilde belirleyebilirsiniz. Unior zincir kontrol ünitesinin kancalı ucunu zincir pimine takın diğer uc zincir pimine girmez ise zinciriniz uzamamıştır,eğer diğer uc zincir pimine cok kolay girerse zincirinizin ömrü bitmiştir zinciriniz olması gerekenden daha fazla uzamış olup gurubunuzdaki diğer elemanlara zarar vermeye başlayacaktır. eger diğer uca giriş kolay değilde braz sıkı bir şekilde girerse zincırızın biraz daha kullanım ömrü var demektir.

Teslimat Kapsamı

1 adet Unior  Zincir Ölçme Aparatı 1644/4


 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.