400 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA!
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Ürün Kodu : 14519-000050

Forte GT Aka Kadro Bağlantılı Park Ayağı Xbyc 7002

280,00 TL
Havale Fiyatı :
266,00 TL
%5  İndirim
Daha Fazla Forte GT Ürünü
Daha Fazla Park Ayağı Ürünü

Forte GT Aka Kadro Bağlantılı Park Ayağı 24-29 Jant uyumlu Xbyc 7002

1 、 Yükseklik Ayarı Çok Yönlü Açı: Bisiklet ayaklığımızın yüksekliği ayarlanabilir. Her bir ayar uzunluğu 40 mm'dir, böylece park edilmiş bisikletin eğimini ayrı ayrı ayarlayabilirsiniz. Ve engebeli zeminde bisikleti dengelemek için her açıdan uygundur. Bisikletinizi dik ve yerden uzak tutun. Stand, 15-28 mm boru çaplarına uyar.


2 、 Kaymaz ve Güvenlik Sürüşü: Sabit alüminyum alaşımdan yapılmış bisiklet standımız; Kaymaz alt tasarım ve geniş plastik ayaklar, bisikletin çamurda kaymasını ve batmasını önler. Bisiklet standı, boyayı iyi koruyan oval bir montaj deliğine ve plastik bir ara parçaya sahiptir. Güçlü bir dayanıklılığa sahiptir ve bisikletinizi idare edebilir.


3   Montajı Kolay: Bisiklet ayaklığımız süper kolay ve montajı hızlıdır. Üstteki  alyan vida ile sabitlenir ve şekle uyum sağladığından yuvarlak veya oval olarak sabitlenebilir. Üç vidayı gevşetin, standı bisikletin şasisine takın ve vidaları tekrar takıp sıkın. Altıgen cıvataları takmak için bir aletin ücretsiz hediyesi.


4 、 Yüksek Uyumluluk: Bisiklet standı, 24-29 inç tekerlek çapına sahip bisikletler için uygun olan çoğu bisikletle uyumludur. Bisiklet destek çubuğu yalnızca dikey olarak oval çerçevelerde, örneğin dağ bisikletlerinde, yarış ve katlanır bisikletlerde çalışır.




Özellikler:
İsim: Bisiklet Kickstand
Malzeme: tüm alüminyum
Ağırlık: yaklaşık : 380 gr
24 ila 26 inç arasındaki çoğu yuvarlak boru çerçevesi için uygundur. Uzunluğu hızlı bir şekilde ayarlamak için taban desteğindeki kırmızı düğmeye basın

Paket listesi:

1 * Bisiklet Arka Kadro Bağlantı


 





 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.